top of page
PPS.png

OPERATIONS MANAGER

In deze dynamische managementfunctie geef je leiding aan het operationele hart  van onze onderneming.

FUNCTIE  OMSCHRIJVING

OPERATIONS MANAGER

Als Operations Manager ben je medeverantwoordelijk voor de strategische doelstellingen en professionalisering van de onderneming. Je verhoogt de efficiëntie van processen en procedures om de interne capaciteit te vergroten en houdt alle operationele activiteiten binnen tijdslimieten en budget. 

 

Je leidt, motiveert en ondersteunt een groot team, en zet de operationele richting uit als lid van het Management Team. Je ondersteunt de directie bij het operationaliseren van de strategie, inclusief het verbeteren van tools en systemen. Je hebt affiniteit met de beveiligingsbranche en vertaalt de bedrijfsstrategie naar operaties om het succes van onze organisatie te bevorderen. 

logo-footer_edited.png

OVER HET BEDRIJF

Professional Private Security N.V., bekend als PPS, bouwt op meer dan 30 jaar kennis en ervaring als marktleider in de beveiligingsbranche in Suriname. Wij streven er voortdurend naar om deze status te behouden, voornamelijk door onze ethische en morele waarden alsmede door onze bedrijfsstandaarden hoog te houden in onze (internationale) partnerschappen.

Binnen een cultuur gedreven door onze kernwaarden: Loyaiteit, Persoonlijke Groei, Communicatie, Betrouwbaarheid, Klantgerichtheid en Samenwerking slaan wij een brug tussen ons sterk gevarieerd klantenbestand en team van ca. 500 gemotiveerde medewerkers.

WIE ZOEKEN WIJ?

OPERATIONS MANAGER
  • Een persoon met liefst minimaal vijf jaren ervaring in een managementpositie en affiniteit met Security en techniek. 

  • Een persoon met een goede helicopterview.

  • Een persoon die in staat is relaties te onderhouden met partners.

  • Een persoon met affiniteit met ondernemerschap, die openstaat voor uitdagingen.

  • Een persoon die ervaring heeft met de bedrijfsstrategie vertalen naar onze operaties. 

  • Een persoon met een HBO werk- en denkniveau in operations management, bedrijfskunde of aanverwant vakgebied. 

Voldoet u aan drie of meer van de bovenstaande criteria, dan bent u een geschikte kandidaat voor onze Marketing Specialist functie.

logo-footer_edited.png

Total Security Solutions

bottom of page